Mededelingen bestuur

Beste leden,

Een (deels) nieuw bestuur en (deels) nieuwe lijnen.

Marike Laning en Peter Drenth hebben het bestuur verlaten. Wij danken hun voor hun inzet de afgelopen jaren. Ondergetekende is nu voorzitter. Clara Wesselink-Van Dijk (secretaris) en Joris Gravesteijn (algemeen bestuurslid) zijn toegetreden tot het bestuur.

Nu de zomer bijna voorbij is, is het tijd om actief te werken aan die nieuwe lijnen. We willen vooral inzetten op het kwalitatief en kwantitatief verbeteren van cursussen en lezingen door het jaar heen. Een goede mix van zowel civielrecht als strafrecht.

We beginnen in ieder geval het jaar goed met een interessante lezing op 25 september a.s.. 

Daarnaast is het onze inzet om de leden, zo veel als mogelijk, te informeren over actuele wijzigingen en nieuwsberichten. Dit betekent concreet dat er vaker mailing vanuit ons zal zijn over actuele onderwerpen.

Voorts willen wij ons sterker inzetten om de belangen van ons als jeugdrechtadvocaten te laten horen. Dit zowel in overleggen met de verschilleden partners, maar ook, in samenspraak met de andere jeugdrechtverenigingen, politiek. Op een kleine schaal kunnen wij dat al doen, door zoveel als het mogelijk is in te springen op de actualiteit.

Wij hebben er in ieder geval zin in.

Wij hopen jullie allen te begroeten op 25 september a.s. bij de lezing.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,
Bastiaan de Bruijn

 

« terug