Cursusaanbod 2021 via AvdR

De HVJA mag ook dit jaar weer een cursusaanbod doen aan haar leden, met dank aan de Academie voor de Rechtspraktijk (AvdR). Voor leden van de HVJA is het mogelijk om 4 webinars te volgen en zo 4 PO punten te behalen, 2 PO punten op het gebied van het jeugdstrafrecht en 2 PO punten op het gebied van het jeugd civiel recht. U kunt zich hiervoor rechtstreeks aanmelden op de website van de AvdR. Bij aanmelding vult u de kortingscode in, waarna de factuur (met een door de AvdR aangeboden korting) wordt verstuurd aan de HVJA. Als u de kortingscode niet invult, ontvangt u zelf de factuur (zonder korting) voor de webinars.

Dit aanbod geldt enkel voor leden van de HVJA. De kortingscode is op te vragen bij onze secretaris Belinda Kuppens (secretaris@hvja.nl) en is ook per e-mail naar alle leden verzonden. Stuurt u de kortingscode dus niet door naar anderen. Mochten anderen wel gebruik maken van de kortingscode, dan ontvangen zij zelf een factuur voor het volledige cursusbedrag. Het aanbod is geldig tot uiterlijk vrijdag 16 juli 2021.

Om een webinar bij de AvdR te kunnen volgen, dient u een account aan te maken, voor zover u die niet al heeft bij de AvdR. Onderstaand treft u de uitleg om gebruik te kunnen maken van dit aanbod. Voor vragen over de webinars en technische vragen kunt u contact opnemen met de AvdR (020 - 220 10 70).

Uitleg website:

1. Klik op deze link: https://www.avdr.nl/thirdparties/haagse-vereniging-jeugdrecht-advocaten/logincode/

2. Vul de kortingscode in

3. Klik op thirdparty bekijken. Scroll vervolgens iets naar beneden en klik op de rode button. Klik daarna op aanmelden. Het systeem zal vragen of u al een account heeft bij de AvdR. Als dat zo is, klikt u dan op JA en als dat niet zo is, klikt u dan op NEE en maak een account aan (eenmalig).

4. Als u bent aangemeld op bovenstaande wijze, ziet u in uw account “MIJN AVDR” rechtsboven, het blauwe vlak de cursussen.

Deze uitleg is ook per e-mail aan alle leden verstuurd, met bijbehorende afbeeldingen. Heeft u deze e-mail niet ontvangen, neem dan contact op met onze secretaris Belinda Kuppens (secretaris@hvja.nl).

« terug